В неделя поп звездата Бритни Спиърс публикува в YouTube 22-минутен звуков запис, в който разказва за "насилието", което е преживяла в резултат на настойничеството си, и споделя защо е отказала "много пари", за да даде интервю на Опра Уинфри.

"Не получавам нищо от това, че споделям всичко", каза 40-годишната Спиърс. "Имам предложения да давам интервюта на Опра и толкова много хора за много и много пари, но това е безумно. Аз не искам нищо от това."

Изпълнителката на "Hold Me Closer" отново се нахвърли върху семейството си в изтрития вече аудио запис, обяснявайки, че се чувства така, сякаш те са я изоставили по време на грижите за нея.

"Те буквално ме убиха. Изхвърлиха ме", казва Спиърс. "Чувствах се така, сякаш семейството ми ме метна на боклука". 

Носителката на "Грами" потвърди и предишното си твърдение, че в началото на 2019 г. е била принудена да влезе в психиатрично заведение, защото се е противопоставила на танцово движение по време на една от репетициите.

Embed from Getty Images

В аудиозаписа тя описва обстоятелства в заведението, в което се твърди, че е трябвало да се съблича пред другите.

"Докараха ме до това състояние, за да ме накарат да се чувствам така, сякаш имам нужда от тях", казва тя и добавя, че според твърденията са ѝ казали: "Ако не правиш това, което казваме, ще ти покажем кой е шефът".

Бритни казва, че въпреки всичко, което се е случило между нея и баща ѝ, тя "честно казано, е по-ядосана" на майка си, Лин Спиърс, защото когато репортерите се обаждали на майка ѝ, тя уж "невинно се криела" и не говорела в защита на дъщеря си.

Матю Розенгарт, бившият федерален прокурор, който помогна за освобождаването на Бритни от настойничеството ѝ през ноември 2021 г., разследва твърденията, че Джейми и сънастойниците му са шпионирали музикалната суперзвезда.

"Как им се е разминало?", пита Бритни в аудиото от неделя. "Споделям това, защото искам хората да знаят, че съм просто един обикновен човек. Наистина се чувствам жертва след тези преживявания и как мога да поправя това, ако не говоря за него?"

През февруари Page Six ексклузивно съобщи, че Бритни работи по знакова сделка за книга на стойност 15 милиона долара, за да сподели още повече подробности за историята си.

Embed from Getty Images